'Green Coffee' avslöjat: Mirakeldiet eller bluff?

Som en del av en ny artikelserie “Diettrender: En titt på Storbritanniens mest populära dieter” undersöker vi konsumenters tips på dieter som passar i tider med lågkonjunktur

Green Coffee Burn på nyheterna

Hon gick ner 12,5 kg på 4 veckor.

Fördelarna med Green Coffee Burn Dieten blåste bort vår initiala skepsis. Vi förstod att dieten inte enbart hjälper till med viktnedgång, utan att den även ökar energinivåerna, och den hjälpte Julia sova bättre, vilket gjorde att hon vaknade mer utvilad på morgonarna.

STEG 1:

Få ett Gratisprov av Green Coffee Burn

Använd vår exklusiva länken för att sänka priset till 29 kr

STEG 2:

Få ett Gratisprov av Clean Detox

Använd vår exklusiva länken för att sänka priset till 29 kr

**Det här är hemligheten: Använd BÅDA produkter för att få maximal effekt, precis som Julia.

Kampanjen med gratisprover tar slut torsdag den 9 maj 2013, beställ nu för att slippa bli besviken!

Green Coffee Burn är det allra senaste inom viktminskning. Den så kallade supermaten har fått mycket uppmärksamhet internationellt för sina viktminskningsegenskaper och den tas som ett komplement till vanlig mat.

Du har säkert sett att det figurerar över hela internet, på bloggar och i vittnesmål skrivna av personer som har gått ner massor i vikt efter att de börjat använda piller med Green Coffee Burn. Vi bestämde oss därför för att testa produkterna. Det finns inget bättre sätt att ta reda på sanningen än att genomföra en egen studie.

Det här är hemligheten: Använd BÅDA produkter för att få maximal effekt, precis som Julia.

Julia undersöker Green Coffee Burn dieten för att ta reda på om denna superdiet verkligen fungerar.

Bloggare runt om i hela landet använder gröna kaffebönor för att bli av med massor av vikt fort och utan ansträngning

Jag anmälde mig som försökskanin för att komma igång med testet. Jag beställde en flaska Green Coffee Burn, och medan det finns väldigt många leverantörer av produkter med Green Coffee Burn så valde jag Green Coffee Burn eftersom det är en av de mest namnkunniga och pålitliga leverantörerna på marknaden. Jag fick ett gratisprov av produkten och det fanns inga dolda avgifter eller erbjudanden att akta sig för. En annan anledning till att jag valde Green Coffee Burn var att det är den renaste och mest koncentrerade Green Coffee Burn produkten på marknaden. Genom att använda just den skulle mina resultat bli så bra som möjligt.

Det här är vad Green Coffee Burn påstår på sin hemsida...

  • 4 gånger större viktnedgång än med vanlig diet och träning
  • Ökar energinivåerna
  • Dämpar aptiten
  • Verkar fort, resultaten är bekräftade

Vi var ganska skeptiska, men vi ville ta reda på om den här produkten verkligen kan göra allt det som den lovar. Majoriteten av framgångssagorna talar om att kombinera Green Coffee Burn med Clean Detox produkter för att uppnå maximal viktnedgång. Jag bestämde mig för att göra precis det.

Tanken bakom att kombinera de två produkterna är att medan Green Coffee Burn stimulerar viktnedgång och ökar energinivåerna hjälper tarmrensningen din kropp att göra sig av med gifter så att den kan jobba och bränna kalorier effektivare. Jag valde att testa Clean Detox.

Det här är vad Clean Detox påstår på sin hemsida...

  • Hjälper till att ta bort skadliga gifter som har ansamlats under årens lopp
  • Tar bort ”slagg” från tarmväggarna
  • Dämpar gasighet och uppblåsthet
  • Hjälper till att reglera ämnesomsättningen

Och Clean Detox erbjöd, precis som Green Coffee Burn, gratisprover med en 100% nöjdhetsgaranti, helt utan dolda avgifter.

Att testa Green Coffee Burn

Gratisproverna av både Green Coffee Burn och Clean Detox kom fram 4 dagar efter att jag hade gjort min beställning online.

Flaskorna som jag fick innehöll tillräckligt många tabletter för en månads användning, vilket var perfekt eftersom jag skulle ta tillskotten under 4 veckor och samtidigt dokumentera resultaten.

Mitt 4-veckors Green Coffee Burn test : Green Coffee Burn + Clean Detox

Mina Resultat

Första veckan

Efter att ha använt båda produkterna i en vecka var jag förvånad över de dramatiska resultaten. Jag hade mycket mer energi och jag var inte ens hungrig. En välkommen biverkning av Green Coffee Burn är att det minskar aptiten.

Helt ärligt mådde jag toppen.

Bäst av allt, jag ändrade inte någon del av min dagliga rutin. På dag 7 ställde jag mig på vågen och jag kunde inte tro mina ögon, jag hade gått ner 4,5 kg. Men jag var fortfarande inte övertygad eftersom det sägs att man kan bli av med mycket vätskevikt i början av alla dieter. Jag ville vänta och se resultaten under kommande veckor. Men det såg verkligen ljust ut! Jag vägde nu under 70 kg för första gången på flera år!

Andra veckan

Efter att ha använt båda tillskotten i två veckor, inledde jag denna vecka med ännu mer energi, och sov bättre än jag hade gjort förr. Jag vaknade inte längre mitt och natten och låg rastlös eftersom min kropp faktiskt kunde slappna av (jag tror att detta var ett resultat av att bli av med alla gifter). Jag hade dessutom gått ner ytterligare 3,5 kg, vilket gav en otrolig total på 8 kg i viktminskning på bara två veckor.

Jag måste erkänna att jag börjar tro att den här dieten är mer än bara en fluga.

Tredje veckan

Efter 3 veckor är alla mina tvivel bortblåsta! Jag har gått ner 2 storlekar efter att ha gått ner ytterligare 3 kg. Och jag har fortfarande massor av energi. Ganska ofta brukar man börja gå på ångor under den tredje veckan av en diet. Men med Green Coffee Burn och Clean Detox gick mina energinivåer inte ner, istället låg de på en stadig nivå under hela dagarna. Jag behöver inte sova en stund kring klockan 3 längre! Jag har också lagt märke till att min mage smälter maten mycket bättre. Ingen uppblåsthet eller gas efter att jag ätit.

Fjärde veckan

Efter den fjärde veckan var det slutliga resultatet chockerande. Jag hade gått ner smått otroliga 12,5 kg sedan jag började med Green Coffee Burn och Clean Detox! Nu ångrar arbetskamraterna på Channel 4 att de själva inte ställde upp som försökskaniner. När jag använde Green Coffee Burn och Clean Detox under den fjärde veckan gick jag ner ytterligare 1,5 kg. Men om jag ska vara helt ärlig hade jag inte mycket mer att gå ner. Jag kommer att fortsätta att använda SupraTrim framöver eftersom det har så många antioxidanter och vitaminer som får min hy att se fantastisk ut.

Jag är jättenöjd med resultaten.

Jag gick ner 12,5 kg på 4 veckor, ingen särskild kosthållning, ingen intensiv träning.

Slutsats

Du är nog, precis som vi själva på Channel 4, lite tveksam gällande effekterna av denna viktminskningshemlighet men du behöver prova den själv; resultaten går inte att förneka. Efter att vi har genomfört vår egen studie kan vi bekräfta att folk uppnår sina mål med de här produkterna (och det gjorde även jag!).

Så här kan du själv få gratisprover av produkterna.

Följ länkarna för att komma till gratisproverna och var säker på att du får kvalitetsprodukter som fungerar; utan hakar! Kom ihåg, för att få bäst resultat bör du använda båda produkterna samtidigt. Jag tror inte att du kommer att få samma resultat som jag fick om du bara använder en av produkterna. Med de rabatterade fraktkostnaderna kommer du att börja din färd mot ett hälsosammare jag för mindre än £5!

Men skynda dig! Vår studie har gjort att folk har fått upp ögonen för produkterna och proverna kommer inte att finnas tillgängliga för alltid!

Lycka till med din viktnedgång!

Julia Miller

Klicka här för att få ett gratisprov av Green Coffee Burn
Använd vår exklusiva länken för att sänka priset till 29 kr!

Klicka här för att få ett gratisprov av Clean Detox
Använd vår exklusiva länken för att sänka priset till 29 kr!

Kampanjen med gratisprover tar slut torsdag den 2 maj 2013 så se till att beställa innan dess!